Categories

Om oss

VF Tech

Teknologi har alltid vært en av de viktigste byggesteinene i Venture Factory og et veldrevet utviklingsteam som leverer høy kvalitet, men som samtidig jobber raskt og effektivt er en forutsetning for å lykkes med tech start-ups.

Venture Factory har bygd opp utviklingsteam i Oslo, Odessa og i India. Siden 2013 har vi også løst jobber for eksterne kunder og i januar 2016 ble VF Tech stiftet som et eget AS og et viktig satsningsområde i Venture Factory.

VF Tech gjør teknisk prosjektledelse i Oslo, avanserte utviklingsjobber i Odessa, mens annonseproduksjon og andre enklere jobber blir løst i India. Med vår modell har kundene tett kontakt med kyndige prosjektledere i Oslo som igjen tar seg av dialogen med våre utviklere. På denne måten nyter våre kunder godt av kompetansen til våre utviklere i Ukraina og India, men uten den risikoen som vanligvis kommer med å outsource utviklingsprosesser.

VF Tech er ikke et byrå som liker lange prosesser, forprosjekter og møter. Vi kommer fra start-up verden og liker raske beslutninger, effektive løsninger og vi mener det er bra for kundene våre også. I tillegg har fakturaen en tendens til å bli litt lavere med vår modell og det vet vi de setter pris på.

Vi løser de fleste utviklingsoppdrag og har lang erfaring med utvikling av nettbutikker, corporate web sites, facebook-applikasjoner, HTML5 annonser og web-applikasjoner. Får vi et oppdrag som vi ikke har løst før, så ser vi på det som en spennende utfordring. VF Tech er ikke et kommunikasjonsbyrå og vi jobber gjerne sammen med, eller for reklame, design, media og PR-byråer, for å finne de beste løsningene for våre kunder.

Ønsker du å snakke med oss om et prosjekt? Send oss en mail på [email protected].